Focus van golf naar werk


Zeven uur in de ochtend afslaan op Spaarnwoude (E-D holes). Zonovergoten en een lege baan voor ons. Samen met vriend Mattijs. Eerste keer dit jaar Spaarnwoude voor mij. Vorig jaar had ik veel moeite met de baan. Benieuwd hoe het vandaag zal gaan. Het begint stroef met double en zelfs triple bogey’s. Maar op hole 5 volgt de eerste par. De focus lijkt net als vorige week teveel op het golf te liggen. Mattijs brengt gelukkig een werk-gerelateerde vraag in waar hij mee worstelt. Ik besluit me de komende holes daarmee bezig te houden. Je werkte ten slotte net zoals je golft, dus wellicht kan ik hem helpen. Ik eindig bogey, par en kom zodoende net op 50 slagen voor de eerste negen uit. Het doel is als altijd, onder de 100.

Eelco Olde

De tweede negen geen beter dan ooit. Ondanks een verprutste 10e hole in 8 slagen volgen maar liefst 5 parren en een score van 44 slagen. Eindscore: 94 en 36 stableford punten! Omdat we voeg weg gingen hadden we geen scorekaart mee. Ik kon dus ook niet op de kaart vooruit kijken, waardoor ik in het moment bleef spelen. Onthouden voor de volgende keer.

ikgolfzoalsikben100616

Deze bal zal naast de vlag landen! Net nadat hij zijn vraag ten aanzien van zijn werk had opgelost.

Goed weekend!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.