Hoe werkt het?

‘You get to know more of the character of a man in a round of golf than in six months of political experience’
David Lloyd George (1863-1945), Brits Liberal Prime Minister

Ikgolfzoalsikben gebruikt golf als middel om in korte tijd tot de kern van uw vraag te komen.
In elke ronde wordt een persoonlijk doel en een concreet golfdoel afgesproken.

Ikgolfzoalsikben biedt een uitgebreid coachings- of begeleidingstraject. Een standaard traject omvat vijf tot zeven ontmoetingen, waarvan in ieder geval een tot drie keer op de golfbaan.
In compactere vorm is Ikgolfzoalsikben er in een pakket van twee en een half uur met inbegrip van intake, verkennende golfronde en korte nabespreking.

In een kennismakingsgesprek, worden vragen en doelen op een rij gezet. Dit kennismakingsgesprek kan direct voorafgaand aan het spelen, maar kan ook op een eerder tijdstip, los van de golfronde, plaatsvinden.

De ronde kan gelopen worden op een par 3 baan (par 27), maar ook op een reguliere 9 holes baan. De tijd die we in de baan besteden is doorgaans 60-90 minuten (op een reguliere 9 holes baan langer, 2-2,5 uur). We lopen samen in een flight (twee-bal) om de golfervaring zo realistisch mogelijk te maken. Op diverse momenten in de baan zal ik vragen stellen, mijn observaties delen, tips of opdrachten geven. Direct na afloop volgt een kort evaluatiegesprek in het clubhuis.